Ronaldo se vraća fudbalu, kupuje klub za 30 miliona eura

Ima velike planove

Ronaldo se vraća fudbalu, kupuje klub za 30 miliona eura

Nekada najbolji fudbaler svijeta Ronaldo ima velike planove kada je u pitanju budućnost.

Brazilac je ranije izjavio da bi volio da kupi klub iz španske ili engleske lige i učini nešto inovativno, a sada je, kako prenose brazilski mediji, napravio i konkretan potez.

Inostrani mediji prenose da je Ronaldo ponudio 30 miliona eura za kupovinu španskog Real Valladolida, za koji je svojedobno igrao Haris Medunjanin, a njegova ponuda je uzeta u razmatranje.

"Želio bih učiniti nešto novo. Vjerujem da sam spreman za taj izazov", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je tako nakon bogate igračke karijere odlučio da ostane u fudbalu. Kroz karijeru je 43-godišnji Brazilac, podsjetimo, igrao u Cruzeiru, Realu, Barceloni PSV-u, Interu, Corinthiansu i Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi