Ronaldo stigao u Rusiju, pale i suze radosnice

Portugal na SP-u

Ronaldo stigao u Rusiju, pale i suze radosnice

Edmir Škorić

Pet dana ostalo je do Svjetskog prvenstva, a reprezentacije polako dolaze u Rusiju.

Prvi su u Rusiju stigli Iranci, a danas je i avion s ekspedicijom portugalske reprezentacije doputovao u zemlju Mundijala.

Prvo ime Portugala Cristiano Ronaldo izazvao je naravno najveću pažnju, a u Rusiji ga je dočekalo i nekoliko mladih navijača u njegovom dresu.

Ronaldo je bio jako ljubazan, izgrlio se s dječakom i potom mu dao autogram na prednjoj strani dresa.

Kasnije je CR još jednom dječaku uručio poklon, bilo je i suza, a dječakova mama je kratko kazala: "Rafael Agostinho obožava Portugal i jako je sretan. Dobio je autogram od Roalda i sada plače", kazala je sretna mama.

Ronaldo će sasvim sigurno biti jedna od najvećih zvijezda Mundijala, ali vidjet ćemo koliko može napraviti sa selekcijom Portugala s kojom je osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi