Ronaldo već sletio u Torino, uspio je pronaći način!

Pozitivan na koronavirus

Ronaldo već sletio u Torino, uspio je pronaći način!

Admin Čaušević

Iako je pozitivan na koronavirus Cristiano Ronaldo je uspio pronaći način da se vrati u Italiju i što prije započne boravak u izolaciji.

Ronaldo je poslije jučerašnjeg testiranja bio pozitivan na Covid19, iako nije pokazivao simptome što je zadalo glavobolju svima u Juventusu.

Bio je upitan njegov povratak u Italiju, ali najpopularniji fudbaler današnjice je uspio pronaći način da se vrati u Torino.

Ronaldo je platio avion hitne pomoći te se danas iz Lisabona prebacio u Torino te se ambulatnim kolima prebacio u svoju vilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni Portugalac će sigurno propustiti mečeve protiv Crotonea, Dynamo Kieva i Verone. Ukoliko do 21. oktobra bude negativan bit će spreman meč drugog kola Lige prvaka protiv Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Popiškim ga
1 6
felix__27
Jbt ne moze se ovaj Ronaldo pokakit da ne objave!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije