Ronaldo: Sve se promijenilo kada je došao Zidane
EPA

Liga prvaka, golovi...

Ronaldo: Sve se promijenilo kada je došao Zidane

Cristiano Ronaldo je izjavio da je imenovanje Zinedinea Zidanea na mjesto trenera Reala donijelo promjene. 

Francuz je na Santiago Bernabeu zamijenio Beniteza i sa kraljevskim klubom je osvojio Ligu prvaka, a to je za Ronalda bila možda i najuspješnija sezona jer je ovog ljeta s Portugalom osvojio i Evropsko prvenstvo. 

"Prošle sezone nismo dobro počeli ali kraj je bio sretan. Sve se popravilo kada nas je preuzeo Zidane. Osvojili smo Ligu prvaka, bio sam najbolji strijelac i to je bila jedna od najboljih sezona u mojoj karijeri. Kada se pogledaju trofeji, bila je to najbolja moja sezona. Osvojio sam i Evropsko prvenstvo, što je posebna stvar za mene", kazao je Ronaldo. 

Ronaldu ugovor sa Realom važi do ljeta 2018. godine, a ranije je u nekoliko navrata isticao da u timu iz Madrida namjerava okončati svoju karijeru. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi