Ronaldo: To je morala biti posebna noć i bila je

Portugalac srušio Atletico

Ronaldo: To je morala biti posebna noć i bila je

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je ljetos stigao u Juventus da osvoji Ligu prvaka i na dobrom je putu.

Nije tako izgledalo nakon što je u Madridu Juve s 2:0 izgubio prvi meč osmine finala od Atletica, ali se Ronaldo pobrinuo za preokret, pa je večeras zabio tri gola u 3:0 pobjedi i velikom plasmanu u četvrtfinale.

“To je morala biti posebna noć i bila je i to ne samo zbog golova, već i zbog tima i njihovog nevjerojatnog stava. Ovo je mentalitet koji vam je potreban u Ligi šampiona i mi smo na pravom putu ”, rekao je CR7 za Sky Sport Italia.

„Zato me je Juve doveo da pomognem u magičnim noćima kao što je ova. Atletico je stvarno teška ekipa, ali i mi smo jaki i dokazali da smo zaslužili da prođemo".

Na pitanje ko bi mogao da zaigra u finalu, Portugalac je kazao:

"Prerano je govoriti o finalu, hajde da idemo korak po korak."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi