Ronaldo među zadnjim izašao - Obezbjeđenje nije dopustilo fotografisanje ni sa kim
Foto i Video:Dino Kurbegović

Portugalci su na treningu pred sutrašnju utakmicu

Ronaldo među zadnjim izašao - Obezbjeđenje nije dopustilo fotografisanje ni sa kim

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Reprezentacija Portugala odradila je na Bilinom polju i službeni trening uoči sutrašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Portugalci su danas oko 15 sati stigli u Zenicu, te se smjestili u hotel „Zenica“, gdje ih je ispred dočekao veliki broj fanova kako samog Ronalda, tako i ostalih reprezentativaca ove zemlje.

Izabranici Roberta Martineza odradili su trening na Bilinom polju, gdje će sutra nastojati da nastave svoju sjajnu seriju u ovim kvalifikacijama.

Kako su istakli oni su došli u Zenicu po pobjedu, te da nastave maksimalan učinak u ovim kvalifikacijama.

Biće zanimljivo svakako sutra vidjeti koji će sastav istrčati protiv reprezentacije BiH, a po riječima selektora, igrača, te oko 20-tak novinara iz Portugala koji su stigli u Zenicu očekuje se vjerovatno najjači sastav, sa možda jednom ili dvije izmjene u ekipi.

Bez obzira ko bude nastupio Portugal je u sutrašnjoj utakmici favorit, ali sigurno da će i BiH nastojati da iznenadi goste, koji su se već plasirali na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba istaći da je u posljednjem meču BiH i Portugala u Zenici rezultat glasio 0:0, a i na tom meču prije 12 godina nastupio je Cristiano Ronaldo, koji je tada zaustavljen od strane igrača BiH.

Vidjet ćemo sutra kakav će rezultat biti na kraju, ali se sigurno očekuje spektakl na ispunjenom Bilinom polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi