12

Komentari (12)

cccccc
daca, ne vidiš? pa lik nije htio skočiti u živom zidu da ga lopta ne pogodi u glavu a lopta je upravo prošla iznad njegove glave. ovako isto i protiv porta. ako se već boji lopte i ne treba da stoji u živom zidu
Handofsibir
Zar protiv porta nije suprotno bilo, tj skocio je a lopta ispod prosla
kurjak
@cccccc Pa gdje će čovjek skočiti kad ima odraz veći od pola košarkaša u NBA.I čega će se čovjek bojati, lopte, pa je si li mu vidio tijelo, ne može ga metak oboriti.
dinass
Ne kontam ovo olajavanje Ronalda i velicanje Mesija na ovom portalu,jel znaju ovi novinari da nije vise u Realu i da ne moraju da ga kude za svakakve gluposti.
daca
Ja ne vidim da je iko bježao ne kontam
Marco_Materazzi
nikad gora ekipa od ove sugave specije nije igrala u seriji a, kakva ****a, 1-20 sutevi na gol, imali su nenormalnu srecu, jos ponisten gol lukakua i lautara zbog milimetarskog ofsajda. evo sa nama su igrali remi, a do kraja prvenstva da bog da svaku utakmicu izgubili i ispali iz lige, pa ja ovakav antifudbal nisam vidio ne pamtim
Sanska_Prangija
Znaci ne pamtis inter pod mourinhom

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Marco_Materazzi
@Sanska_Prangija ne, ali ti pamtim mater pod mourinhom, pa cigane jedan Inter pod Mourinhom gazio redom Chelsi, Barcu, Bayern. Znam da ti Inter pod Mourinhom nikad neces zaboraviti i da te to boli, zato i spominjes.
user1599499530
Lijepo te vidit da jednom pises o svom klubu, a ne samo da napadas juventus..
Sanska_Prangija
Kao prvo, yebem ti zive. Kao drugo, yebem ti mrtve. Kao trece, kretenu jedan, tacno je da su rusili sve, ali poenta je da su igrali najruzniji fudbal na svijetu. Kao cetvrto, mamu ti sprcim po drugi put u ovom komentaru, ako je ziva, sprcim ti je dok ne crkne, da bih je opet yebavao, jer rekao sam ti vec da ti mrtve yebem
Marco_Materazzi
Sta ces ti dijete ti je6em bolesno, mati ti je igrala se s najruznijim kur(em, majmune Inter je dero sve redom s Mourinhom i igrali najljepsi fudbal, jedna jedina utakmica kad se Inter branio bila je na Nou Campu kad je Thiago Motta dobio crveni za simulaciju Busketsa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.