12

Komentari (12)

miki30
BobPaisley
...od tih 49 sto je zabio ja mislim da je 30 bilo iz penala.
Salihović23
Cojk je dao, dok Dzekson i ne puca penale, i ne zato sto ga trener ne voli... ;)
vence
Stvarno mislis da je lako s penala zabiti?
BergkampKid
Znaci penale treba ukinuti jer gol s penala nije gol?
Ecosport
Iskreno, trebalo bi računati golove iz igre odnosno slobodnjaka. **** te penal, zato ga svi znaju ko Penalda.
BobPaisley
@vence ...ako si nekada bio na pravom terenu i sutao penal onda znas koliko tu ima prostora koji golman ne moze pokriti...cak je nedavno vrseno neko istrazivanje po kojem se doslo do zakljucka da golman prosjecne visine koji stoji na sredini gola u momentu sutiranja nema nikakve sanse pokriti 30% gola,znaci ti dijelovi gola su nebranjeni sat god da uradi...ja sam sutao penale i nikad mi nije bilo jasno kako neko ko svaki dan trenira uopste moze promasiti onoliki gol.
BobPaisley
@BergkampKid ...to si ti zakljucio,a ja nigdje nisam napisao....samo sam rekao da veliki broj golova zabija iz penala,a slozit cemo se da je to najlaksi nacin za postizanje gola.
vence
Znas li da se istrazuju i izucavaju nacini sutanja penala..kakav je govor tijela sutera, pogled i td..nije to bas tako kako narod misli..da je ne bi niko ni fulao nit bi golman pokusavao odbraniti..a za promasaj? Da li si ikada pretrcao 10km, pretrpio 10 udaraca, 15 putq oboren na zemlju usljed uklizavanja protivnika i onda pucao penal? Nije isto pucati penal u 3. i 83. minuti..da ne pricamo o odgovornosti, samopouzadanju i td. Moras biti mnogo i psihicki i fizicki jak za penal, prijatelju.
vence
Lakse zabiti glavom s 5 metara..i odbijenac pokupiti..sto je Inzaghi citav zivot radio :) A ne znam kako neko moze omalovazavati uspjeh i njega i Mesija i slicnih..evo Dzeko, vrhunski napadac..doduse u losijem klubu, al trebalo mu je duplo vise utakmica za brojku od 50 golova..moze se voliti ili ne voliti zbog njegovog ega..ali mu niko uspjesnost i sposobnosti ne moze osporiti
BobPaisley
@vence ...ja sam sutao rekreativno,ali ja nisam profesionalni fudbaler koji trenira svaki dan,oni su fizicki spremni da to podnesu...sve u svemu,ostajem pri tome da je to najlaksi nacin za postizanje gola,da nije tako svako bi pravio faul u sesnaestercu pri svakoj ozbiljnijoj sansi protivnika,a ne bi mu to bila zadnja opcija.
BobPaisley
@vence ...pa eto neka odu Ronaldo ili Messi u Romu pa da vidimo koliko ce tamo golova zabiti...to je neuporedivo,razlika kao nebo i zemlja...jedan nekvalitetan igrac moze poremetiti cijelu koncepciju igre u jakoj ekipi,a u Romi ih ima vise nekavalitetnih nego kvalitetnih zato i igraju kao Pofalicki.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.