Ronaldo: Za deset godina možda budem bokser

Šala na račun Ferdinanda

Ronaldo: Za deset godina možda budem bokser

E. Čaušević

Nekadašnji engleski fudbaler Rio Ferdinand odlučio je otputovati u Madrid gdje je razgovarao sa svojim nekadašnjim saigračem iz Manchester Uniteda, Cristianom Ronaldom.

Nakon završetka svoje igračke karijere Ferdinand je prošao kroz veoma težak period u svom životu, ali je odlučio da okrene novu stranicu. Nekadašnji engleski defanzivac radi na jednoj od engleskih televizija kao stručni komentator, a pred premijeru novih Nilke kopački razgovarao je s Ronaldom.

Ronaldo je nedavno proslavio svoj 32. rođendan, ali je priznao da još uvijek ne razmišlja o završetku svoje karijere. Ferdinanda je zanimalo gdje Ronaldo vidi sebe za deset godina i sigurno nije očekivao odgovor koji mu je Portugalac dao.

"Gdje se vidim za deset godina? Igrati fudbal na ovom nivou će sigurno biti teško. Možda odlučim da budem bokser, baš kao što si ti uradio", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, jedan od najboljih igrača svijeta odlučio se našaliti na račun svog bivšeg saigrača koji je svoju karijeru završio upravo iz razloga jer je želio postati bokser. Ipak, Ferdinand nikada nije uspio da ostvari svoj cilj nakon što je okačio kopačke o klin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi