Ronaldo želi ostati u Realu, ali sada u sve "upetljao" Messija i Salaha

Ima zahtjeve za Pereza

Ronaldo želi ostati u Realu, ali sada u sve "upetljao" Messija i Salaha

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo oduševio je fudbalski svijet golom protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka u kojem je Real Madrid kao gost slavio s ubjedljivih 3:0.

Portugalski igrač postigao je dva gola u Torinu, ali posebno impresivan bio je drugi gol kojeg je Ronaldo postigao škaricama. Čak su i navijači Juventusa ostali bez teksta nakon majstorije igrača Reala, te oduševili javnost nakon što su mu aplaudirali.

Jasno je da Florentino Perez sprema nekoliko promjena u ekipi na kraju sezone, ali glavni cilj će biti ostanak Cristiana Ronalda. Portugalac je sretan na Santiago Bernabeu, ali da bi to bilo u potpunosti Perez će mu morati ponuditi novi ugovor.

Prema pisanju španskih medija Ronaldo želi da bude plaćen kako i Lionel Messi koji prema novom ugovoru sedmično zarađuje oko 500.000 eura. Pored toga, portugalski igrač je dao prijedlog predsjedniku Reala da pokuša dovesti na ljeto Mohameda Salaha koji ove sezone igra nevjerovatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, kako piše Diario Gol to nije sve od Ronalda jer je po ko zna koji put istakao da Marco Asensio treba imati veću minutažu. Portugalac je uvjeren da će ovaj fudbaler za nekoliko godina biti lider nekog novog Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi