Ronaldov lajk na Instagramu naljutio navijače Barcelone

Nova provokacija

Ronaldov lajk na Instagramu naljutio navijače Barcelone

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Cristiano Ronaldo, osvojio je novu titulu prvaka Lige prvaka, te je zacementirao mjesto u historiji ovog takmičenja.

Ronaldo je postao prvi fudbaler koji je u tri finala Lige prvaka uspio da postigne gol, te je i na taj način ispisao historiju ovog takmičenja. Real je po 12. put osvojio titulu prvaka Evrope, a jedan od junaka pobjede nad Juventusom bio je portugalski reprezentativac.

Nakon meča igrači Reala su proslavili titulu, a naravno na razne načine provocirali su igrače ljutog rivala Barcelone. Najviše pažnje privukao je Ronaldo koji je na Instagramu lajkao montiranu sliku kako Messi njemu uručuje Zlatnu loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi