Ronaldov Valladolid oduševio navijače odlukom pred nastavak sezone

Bit će im vraćen novac za ulaznice

Ronaldov Valladolid oduševio navijače odlukom pred nastavak sezone

E. Čaušević

Klubovi u Španiji u narednim danima će obaviti testiranja svih igrača, a krajem sedmice trebali bi početi sa zajedničkim treninzima.

Sezona u Španiji prekinuta je prije skoro dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, ali u ovoj državi je situacija sve bolja iz dana u dan. Klubovi bi ove sedmice trebali početi treninge u svojim trening centrima nakon što svi igrači budu testirani.

Pred početak aktivnosti stigla je i sjajna vijesti iz Španije koja je oduševila fudbalsku javnost. Naime, legendarni Ronaldo koji je vlasnik Valladolida donio je odluku koja je iznenadila navijače ovog kluba.

Ronaldo je odlučio da će vratiti novac navijačima za svaku utakmicu koja bude odigrana pred praznim tribinama. Valladolid je tako postao prvi klub u Španiji koji je donio takvu odluku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da se ne radi baš o nekom bogatom klubu što dodatno daje na značaju takvoj odluci čelnika Valladolida. Mnogi se nadaju da će i ostali klubovi pratiti primjer Ronaldovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi