Ronaldova "sedmica" u Realu dobila novog vlasnika?

Mariano Diaz preuzima kultni broj

Ronaldova "sedmica" u Realu dobila novog vlasnika?

Cristiano Ronaldo je ovog ljeta odlučio napustiti Real Madrid i napraviti senzacionalni transfer u Juve. Odlaskom najboljeg igrača u ekipi Kraljeva je nastala velika praznina, a jučer je Real konačno i dobio novo pojačanje u ofanzivnoj liniji.

Nakon mnogo špekulacija na Santiago Bernabeu je stigao ili bolje reći vratio se Mariano Diaz. Sigurno su navijači Reala očekivali neko zvučnije pojačanje, ali je izbor čelnika kluba na kraju pao na 25-godišnjeg napadača.

Mariano Diaz je prošle sezone impresionirao igrama u dresu Lyona, kluba u koji je stigao upravo iz Reala, a iako se špekulisalo da je blizu transfera u Sevillu, Kraljevi su u zadnji čas odlučili uputiti ponudu i vratiti sjajnog napadača u svoj redove.

Ipak, teško je očekivati da Mariano Diaz može zamijeniti Cristiana Ronalda, ali će upravo ovaj igrač preuzeti dres sa brojem sedam koji je godinama unazad nosio upravo fantastični Portugalac, barem tako tvrdi novinar Cadena COPE Miguel Diaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Juanito, Butrageno, Raul, Cristiano... I sada Mariano!!! Real Madrid ima svoju novu sedmicu", napisao je na svom Twitter profilu Miguel Diaz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edy
dali je on vrijedan takvog broja hm?
14 3
ja224
asensio bi bio dobra sedmica u Realu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi