Ronaldu se ovo nije desilo 10 godina, posljednji put nije mogao spavati zbog Pjanića

Portugalac opet ispao u osmini finala

Ronaldu se ovo nije desilo 10 godina, posljednji put nije mogao spavati zbog Pjanića

Cristiano Ronaldo drugu sezonu zaredom ispao je iz Lige šampiona.

Njegov Juventus pobijedio je večeras Lyon u Torinu sa 2:1, ali bez obzira na to nije prošao u četvrtfinale jer su Lavovi dali gol u gostima koji se pika dvostruko.

Tako je Ronaldo ispao već u osmini finala Lige prvaka što mu se nije desilo od sezone 2009/10.

Tog 7. aprila 2010. godine, igrajući za Real Madrid, Ronaldo je ispao također od Lyona. Tada je Miralem Pjanić u drugom poluvremenu na Bernabeu zaledio domaću publiku i odveo Lyon dalje.

Portugalac je od tada s Realom osvojio čak četiri titule prvaka Evrope, ali s Juventusom nikako da ga krene u ovom takmičenju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, treba reći da je on najmanji krivac za ovaj neuspjeh jer je i večeras postigao oba gola. A, ko je krivac, vjerovatno će na kraju morati da odluči uprava Stare dame...

U nastavku ćemo se prisjetiti kako je to izgledalo prije 10 godina u Madridu:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Spava li mirno Georgina ? Ili si budna kao ja
9 2
douglasssy
Cak i nakon 10 godina, pokazao klasu i kakav je igrac za ovakve utakmice.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi