Rooney na samo jednu sobu troši 167.000 eura, supruga će biti oduševljena

Ima se, može se

Rooney na samo jednu sobu troši 167.000 eura, supruga će biti oduševljena

E. Škorić

Stilska soba omogućit će Wayneu Rooneyju i njegovoj ženi da uživaju u vinu.

Engleska zvijezda, bivši igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney uskoro će potrošiti 150.000 funti (167.000 eura) na novu vinsku sobu u svom dvorcu u Cheshireu .

On i supruga Coleen su prije tri godine kupili zemljište od 120 hektara za 4,3 miliona funti i sada su građevinski radovi na njemu završeni, a luksuzna vila bit će nadopunjena i posebnom sobom za vina.

Pretpostavlja se da će to biti učinjeno u donjem prizemlju kuće, koji će također imati TV sobu, bilijar, kino, teretanu, hidromasažnu kadu, bazen i saunu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim idealnih postavki kontrole klime, vinska soba ima meku rasvjetu i bar, tako da Wayne i Colin mogu uživati u svojim omiljenim bocama vina u stilu i u potpunom miru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi