Rooney: Najviše uživam kada gledam Hrvatsku

Kapiten Engleske hvalio Hrvatsku

Rooney: Najviše uživam kada gledam Hrvatsku

Kapiten Engleske Wayne Rooney nahvalio je reprezentaciju Hrvatske.

Hrvatska po mišljenju napadača Manchester Uniteda igra najbolji fudbal na turniru.

"Najviše uživam kada gledam Hrvatsku. Po meni Hrvatska igra najbolji fudbal na turniru. Luka Modrić je stvarno genijalan igrač koji Hrvatsku čini vrhunskom. Stvarno me impresionirao", rekao je Rooney.

Reprezentacija Engleske u osmini finala igra protiv Islanda, a Rooney smatra da njegov tim može napraviti dobar rezultat na ovom prvenstvu Evrope.

"U ekipi imamo nekoliko rođenih pobjednika i mislim da možemo jako puno. Sjećam se kada bi bili stvarno zabrinuti u slučaju da nam ždrijeb donese Njemačku, Španjolsku ili Francusku, ali danas su se stvari promijenile", poručio je Rooney.

Meč između Engleske i Islanda na programu je u ponedjeljak od 21.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi