Rooney: Pobijedili smo, ali moramo igrati bolje

Kapiten Engleske poručuje

Rooney: Pobijedili smo, ali moramo igrati bolje

Reprezentacija Engleske je sinoć na Wembleyju savladala Portugal sa 1:0 pogotkom Smallinga iz 86. minuta.

Englezi su od 35. minuta igrali s igračem više zbog isključenja Brune Alvesa, ali su jedini gol na utakmici postigli tek pred kraj utakmice, čime kapiten Wayne Rooney nije pretjerano zadovoljan.

"Pobijedili smo Portugal i naš trijumf je zaslužen. Bili smo bolji tim, ali nismo odigrali onako kako smo željeli. Moramo igrati bolje", rekao je Rooney, te dodao:

"Dobro je kada pobijedite i kada ne odigrate tako dobro. Nismo pokazali sve što znamo, a nadam se da ćemo na Evropskom prvenstvu biti na željenom nivou. Spremni smo".

Engleska će na Evropskom prvenstvu nastupiti u grupi B gdje se još nalaze Rusija, Vels i Slovačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi