Rosler nakon Zrinjskog: U revanšu moramo uložiti sličan napor za prolaz dalje

Zadovoljan igrom svog tima

Rosler nakon Zrinjskog: U revanšu moramo uložiti sličan napor za prolaz dalje

Samir Mlaćo

Švedski Malmo bez većih problema sinoć je pred svojim navijačima nadigrao mostarski Zrinjski i nakon prvog meča ima prednost 3:0.

Šveđani su dominirali od prve minute, te zasluženo slavili i sada imaju sve u svojim rukama.

Pogađali su Bengtsson, Christiansen i Rieks, a komentar nakon meča dao je trener Malmoa Uwe Rosler.

"Zaista smo dobro funkcionisali, igrali ofanzivno i stvarali šanse. Postigli smo gol u prvom poluvremenu i pružili sebi dobru situaciju pred drugo poluvrijeme. Ipak, susret u revanšu će biti potpuno drugačiji i moramo uložiti sličan napor kao sinoć da izborimo prolaz dalje", kazao je Rosler.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš meč igra se 15. augusta na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi