Rossi: Neroazzurri? Ko ne bi volio preći tamo

Napadač o interesu Intera

Rossi: Neroazzurri? Ko ne bi volio preći tamo

Napadač Villareala, Giuseppe Rossi priznao je kako je počašćen interesom milanskog Intera za njegove usluge.

Odlični napadač je u svakom prelaznom roku na meti dosta klubova, ali su ga brojne povrede spriječile da ima bolju karijeru.

 

Iako je imao treću operaciju koljena, igrač vjeruje da je ono najbolje tek pred njim.

 

"Moj cilj je da se na teren vratim što prije. U Španiji, Italiji ili bilo gdje", rekao je Rossi koji se nakon toga osvrnuo na mogućnost da karijeru nastavi na Giuseppe Meazzi.

 

"Neroazzurri? Ko to ne bi htio? To je ekipa koja mi se sviđa, projekt koji raste", kratko je kazao Rossi.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NIje tajna da Inter već neko vrijeme pokazuje interes za ovog napadača, ali je talijanska ekipa odlučna da ne pošalje ponudu sve dok igrač ne bude u potpunosti oporavljen od povrede koljena.

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.