Rossoneri žele ponovo biti glavni u Italiji: Upućena astronomska ponuda za SMS-a

Napušta li reprezentativac Srbije konačno Lazio?

Rossoneri žele ponovo biti glavni u Italiji: Upućena astronomska ponuda za SMS-a

Iako ih je "napustio" kineski vlasnik, iako su jedva izbjegli suspenziju iz evropskih takmičenja zbog finansijskog fair-playja Rossoneri ne misle odustati od velikih pojačanja.

Jasno je da Milan po svaku cijednu želi povratak u sami vrh italijanskog fudbala, a nakon što su na San Siro stigli Higuain i Caldara iz Juventusa, sada se u Milanu sprema još veća transfer bomba.

Prema pisanjima italijanskih medija, Milan se uključio u utrku za Sergeja Milinković-Savića. Poznato je da je fudbaler Lazija već odavno tražena roba, a ni njegove nešto lošije predstave u dresu Srbije na Mundijalu nisu uticala na drastičan pad njegove cijene, pa će svi koji ga žele morati dobro odriješiti kasu.

Čini se da je Milan spreman učiniti upravo to, a Rossoneri su, prema pisanju La Stampe, ponudili Laziju 40 miliona eura za jednogodišnju posudbu SMS-a, te dodatnih 80 miliona eura za otkup njegovog ugovora narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, pominje se da Milan predlaže i drugu opciju, a ona je 20 miliona eura i Bonaventura za posudbu i 80 miliona za otkup ugovora.

Sada ostaje da se vidi da li će Lazio prihvatiti ovu ponudu i da li će Milan dobiti veliko pojačanje u veznom redu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Neka ide i u zeljeScar,samo neka nije Juve,jer ova prevara ne treba Juventusu !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi