12

Komentari (12)

amza
Ako si ti majke ti gdje su tvoji rezultati da mu sudis očigledno da vahi ide dobro to se vidi
koraj
Psi laju a karavani prolaze...
zajid08
Rothen, hu iz juu?
epa
zato njegovi rezultati govore sve covjek koji nije dozivio neuspjeh zyecha jednog nije zvao (zbog nediscipline ispravno) i opet se kvalifikovao na svjetsko iako su svi sumnjali...
MaxBavarac
Prdi ti koliko hoces,mozda si i upravu,ali djela sinko,djela sve govore...on je cetvrtu reprezentaciju vec odveo na SP!!! Jel' to slucajno mozda???
saju701
Normalno to je covjek koji stoji iza svog rada a ne kao neki falilo nam ovo i ono a vecina trenera kaze nije do njih dok Vaha kad osjeti da tu nema meda ni od karaktera od ljudi nema svrhe ulagati energiju takvima osoba jer od takvih je i bog digao ruke.
emanuelmacron
tacno dosta toga se promjenilo iz devedesetih,lopta je sad kockasta,ai vise se netrci za njom,a nesuta se nogom ,nego navodi ,se dronovima,teren je kraci ,i neigraju igraci nego roboti, i da bi vodio tim ,moras znati upravljati sa spey shatlom.
Chesa
Jeko ovaj modernizirani … nikad čuo.
zajid08
Ma neki prosjecan igrac bio, slabo ga se sjecam ali sam cuo njegovo ime nekad...
Hajd ba Vaha, nazaradjivo si se para, sad dodji da budes selektor Bosne iz ljubavi prema svojoj zemlji. *Crickets*
Goran86
Ovaj pokemon nesto laprda cesto..
ragge
Vaha je na mundijalu ponovo, to dovoljno govori o tome kakav je trener, majstor svog zanata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.