Četiri zvučna imena jedno do drugog: Samo je jedan pokazao da je pravi muškarac!

Scena uoči derbija

Četiri zvučna imena jedno do drugog: Samo je jedan pokazao da je pravi muškarac!

Admin Čaušević

Uoči gradskog derbija između Manchester Cityja i Manchester Uniteda viđena je zanimljiva scena. 

Voditeljima Sky Sportsa priključio se Pep Guardiola kako bi najavio gradski derbi na stadionu Etihad. Njegovi domaćini bili su Gary Neville, Roy Keane i Micah Richards.

Neposredno uoči razgovora stiglo je upozorenje da bi mogli biti poprskani vodom jer su počele raditi prskalice kako bi s teren zalio.

Voditeljica Kelly Cates je kazala svima da se paze, nakon čega je voda počela prskati. Među četiri zvučna imena samo jedan je bio neustrašiv.

Neville se sklonio odmah i bio je vidno prepadnut prilikom povratka na svoje mjesto i počeo je galamiti na nekog od organizatora utakmice.

Međutim, ono što je impresioniralo je nevjerovatna hladnokrvnost Keana koji je ostao stajati kao da se ništa nije desilo.

Legendarni kapiten Manchester Uniteda je tokom igrački dana bio nestrašiv i nije se bojao niti jednog rivala, pa je za njega voda poput mačijeg kašlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čuveni Irac nije ni trepnuo, dok su se ostali razbježali. Možda to najbolje govori o njegovoj hrabrosti, ali i neustrašivosti.

Inače, Keanu sigurno nije lako pošto se Građani iživljavaju nad Crvenim đavolima te nakon prvog poluvremena imaju veliku prednost od 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi