Roy Keane poludio kada je vidio da Maguire i Varane nose rukavice: "Ma, jesu li to rukavice"?

U svom stilu prokomentarisao

Roy Keane poludio kada je vidio da Maguire i Varane nose rukavice: "Ma, jesu li to rukavice"?

E. Čaušević

Manchester United sinoć je na Old Traffordu pobijedio Tottenham sa 3:2.

Crveni đavoli su u sjajnoj utakmici uspjeli da dođu do pobjede protiv londonskog kluba, a junak meča bio je Cristiano Ronaldo koji je postigao hat-trick.

Ipak, odbrana Uniteda ni u ovom meču se nije proslavila, a ponovo se na udaru kritika našao kapiten Harry Maguire koji je zabio autogol u sinoćnjoj utakmicu.

No, na njegovu sreću Ronaldo je uspio nakon toga da postigne pogodak za 3:2 i donese tri boda svojoj ekipi.

Ipak, Maguire je i nakon meča bio u centru pažnje. Ovaj put nije bio usamljen jer se na meti kritika s njim našao i Raphael Varane, a sve zbog toga što su nosili rukavice što je zasmetalo legendarnog Royju Keaneu.

"Šta je to, jesu to rukavice? Je li to oni nose rukavice? To je sjajna poruka, da", prokomentarisao je Keane, a voditeljica je dodala da možda nose rukavice jer im je jednostavno hladno.

"Dva snažna štopera. Ne zamjeram kad bekovi nose rukavice, ali najsnažniji igrači u ekipi to rade".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Maguire je rukavice skinuo kada je počela utakmica na Old Traffordu, dok je Varane cijeli meč odigrao s rukavicama na rukama.

Image Credit: Alamy

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
U pravu je Ibrahimovic kada je spomenuo u svojoj knjizi da je prije teže bilo postati fudbaler ,morao si se truditi ,a danas sve glumci i manekeni u vecini slucajeva Stara skola se oprostila od fudbala dolaze novi tipovi Megvajer toliko je sebi dozvolio u ovom dresu luksuza i slobode Ja mislim nemanja vidic kada gleda junajted da se prekrsti 10 x tokom utakmice
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti