3

Komentari (3)

King_Kenny
...ovaj Keane je psihopata,legenda kluba koja pljuje po klubu i igracima...ja nikad nisam cuo Carraghera da je nesto ruzno rekao o Liverpoolu i igracima.
Sars33
A sta ce reci ruzno kada nema u Liverpoolu nit ce ikada biti igraca poput... Lingarda, Rashforda, Jonesa, Maguirea, Shawa... izdvojit cu samo trojicu koji su donekle normalni u klubu, a to je Ronaldo, De Gea, Matic i tjt otprilike, mozda u tu skupinu i Bruno, ali opo je sa igrom u zadnje vrijeme dosta... i naravno Eric Baily je strasan igrac, igracina, ali povrede ga unistise
Sars33
Ajde dosta te vise... umjesto podrske ti vrijedas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.