Roy Keane očitao bukvicu Grealishu: Shvataš li o čemu se tu radi? Pa o tome ti karijera ovisi

Ljut na zvijezdu Ville

Roy Keane očitao bukvicu Grealishu: Shvataš li o čemu se tu radi? Pa o tome ti karijera ovisi

E. Škorić

Jack Grealish se već izvjesno vrijeme smatra potencijalnim pojačanjem Manchester Uniteda, a legenda kluba s Old Trafforda Roy Keane bio je ljut zbog Grealishovog odnosa u meču Aston Ville i Sheffielda.

Na otvaranju Premier lige u srijedu Villa je odigrala 0:0 sa Sheffieldom, a Keane tvrdi da su se domaći nogometaši, uključujući i Grealisha, ponašalai kao da su pobijedili, umjesto da budu razočarani jer nisu postigli gol.

"Potreban im je veći intenzitet. Znam da je ovo prva utakmica nakon tri mjeseca i igračima će biti teško vratiti oštrinu. Uvijek sam osjećao da mi treba šest do osam utakmica da steknem formu, tako da razumijem, ali moraš da pokušaš. Imao sam dojam da su se u Villi osjećali kao da bod nije kraj svijeta, a u njihovoj situaciji - jeste", kazao je Keane, pa se posebno osvrnuo na potencijalno pojačanje Uniteda.

"Svaki put kad bih pogledao Grealisha on se smijao. Shvata li on o čemu se ovdje radi? Oni su se ponašali kao da rezultat nije važan. Naravno da je važan, o tome ovisi tvoja karijera", poručio je Irac Grealishu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi