Ako se neko pita zašto je United spremio milione za njega: Magija kapitena Ville protiv WBA
Foto: Screenshot

Jack Grealish nastavlja po starom

Ako se neko pita zašto je United spremio milione za njega: Magija kapitena Ville protiv WBA

Engleski timovi (Premiership i Championship) se spremaju za skori nastavak sezone i igraju međusobne prijateljske mečeve.

Iza zatvorenih vrata na Villa Parku je odigran i prijateljski meč Aston Ville i West Bromwich Albiona.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a obilježio ju je sjajan gol kapitena Aston Ville, Jacka Grealisha.

Grealish je i postavio konačnih 2:2, nakon što se poigrao sa odbranom WBA i elegantno prebacio golmana protivničkog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ponovo je Jack Grealish, koji je ove sezone i u PL imao nekoliko fenomenalnih poteza, pokazao zašto je sada možda i glavna meta Manchester Uniteda koji je spreman za njegov transfer dati više desetina miliona eura. Prema nekim špekulacijama Crveni đavoli bi vrlo brzo mogli izdvojiti i do 80 miliona eura za Grealisha.

Grealish, ofanzivni vezni, je ove sezone odigrao 31 utakmicu za Aston Villu, postigao devet golova i upisao osam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi