Ukoliko ne ostane u Premiershipu, Aston Villa gubi najboljeg igrača

Cijene ga na 80 miliona funti

Ukoliko ne ostane u Premiershipu, Aston Villa gubi najboljeg igrača

E. Oštraković

Danas se nastavlja prvenstvo u Engleskoj Premier ligi, a prva utakmica je ona između Aston Ville i Sheffield Uniteda.

Domaća ekipa bori se za opstanak, dok ekipa Sheffielda ima veliku šansu da se pobjedom približi mjestu koje vodi u Evropu.

Mnogo je stvari u igri kada je riječ o Aston Villi, te će od njihovog eventualnog ostajanja ili ispadanja iz lige ovisiti i ostanak glavnog igrača, Jacka Grealisha.

Naime, njegova cijena iznosi 80 miliona funti, ali ukoliko ostanu u Premier ligi, uprava Aston Ville nema namjeru da prodaje svog najboljeg igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako će, ukoliko napuste najviši rang takmičenja, biti primorani da ga prodaju, a kao najveći kandidat spominje se Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi