Roy Keane u šoku kada je vidio snimak iz svlačionice Aston Ville: "Šta su osvojili?"

Proslavili opstanak u Premiershipu

Roy Keane u šoku kada je vidio snimak iz svlačionice Aston Ville: "Šta su osvojili?"

E. Čaušević

Aston Villa je jučer remizirala u gostima protiv West Hama (1:1) i uspjela je osigurati opstanak u društvu najboljih.

Aston Villa bila je na korak da se nakon samo jedne sezone vrati u Championship, ali su uz dosta sreće uspjeli da se spase. Na kraju u niži rang preselili su Norwich, Watford i Bournemouth.

Nakon meča protiv West Hama nastalo je veliko slavlje u svlačionici Aston Ville jer su igrači željeli proslaviti opstanak u društvu najboljih.

No, scene iz svlačionice nisu baš najbolje prošle u javnosti. Jedan od prvih koji je to kritikovao je legendarni Roy Keane koji je poručio da su igrači Aston Ville malo pretjerali sa slavljem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zašto slave? Da li su nešto osvojili? Ovo je bila teška sezona za njih, ali malo su pretjerali s ovim slavljem", poručio je legendarni veznjak Manchester Uniteda.

Top Komentari

MaDaj
Micah legenda :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi