25

Komentari (25)

Ecosport
Najvažnije je da objasne ko su naoružane gorile sa propusnicama oko vrata koji su izašli na teren pred sudije, psovali i prijetili. Kabadahija krmak maže oči navijačima, ne zna kako opravdati neuspjehe, pa primjenjuje silu.
Hanibal
Sa ovim istim timom plus pojacanja koja ce se vratiti s posudbe (Guliasvili i Serbedzic) mozemo dogodine biti prvi. Samo pamet u glavu. Bili smo najbolji tim do Banja Luke i krade bodova od onoga Muse (ciji su se preci asimilirani u Hrvate). Od Banja Luke i ukradena 2 boda sve je krenulo naopako. Sudije s kartonima i penalima rade svoj posao protiv Sarajeva vec vise godina. Ali, nemojmo mi biti glupi. Nemojmo vise (sjever) bacati pirotehniku i puniti dzepove kriminalaca u FS BiH. Na sceni je ocit UZP protiv FK Sarajevo. Samo nasim jedinstvom i pamecu mozemo sve to prebroditi. Nijedna marka vise dusmanima i ljudima iz UZP.
AdmirAdmir11
Moj Ismire bagru oko sebe si okupio ti sljep pored ociju
AdmirAdmir11
Moj Ismire bagru oko sebe si okupio ti sljep pored ociju
AdmirAdmir11
Mirvicu postavi sad za predsjednika Mustafu ekonoma bivseg,ajlu umjesto ibricicica krelca,anelu umjesto Slovenca skijasa
PRESEDAN
Nek suspenduju papka sa Podgrmeča i rumenog papka iz Hrasnice,nama će svanuti! Frajer ušao sa nauružanim obezbjeđenjem na teren,konta da je ovo Texas. Živote i dijelove tijela smo ostavili za ovaj klub,a papci nam i to uzeše. Fuj bagro kriminalna.
Manager
Ko je papak iz Hrasnice?
Drakula
DOPIS UEFI DA SE SVI KLUBOVI IZBACE IZ EVROPE NA 3 GODINE!!!
user1619624678
Neka izreknu šta hoce. Ceracemo se još. Sarajevo je puno veca institucija od tih furda tamo iz kurcevog saveza. Mogli bi neki ostati i bez glave. Samo naprijed
zgembo.popuslic
Bilo nekad drug moj i Sarajevo i Zeljo, sad su samo obicni klubovi kojim svaka furda moze upravljat i sjedit u upravi ili ga kupit za par miliona km.
Kakaks
Hoce li sudija lopov dostaviti izjavu ?!
Manager
Kome? Onima koji su ga odredili da sudi?
Kakaks
Institucijama za lopovluk i korupciju !
rabodimis
Majku vam jbem pizdohansku 700 puta ste napisali sve ovo isto ali niti jednom imena tih prodanih k*rvinih sinova iz komisija... Ko sudi toj komisiji ? Kako to da za lopova musu nema niti jedne komisije ?? Normalno je sta on i slicni njemu rade a nas treba da bude stid sto se branimo ???? XD FK Sarajevo po vasem mora bit odgovorno ali zlocinci, kartelasi i njihove kuje na terenu nikom nista ne odgovaraju ?? Vi se prodali, vi ste poslusnici, dio ste tala pa nam takav standard namecete ??? jbo vam pas mater odvratnu, kukavicku..
Ham0
Dzaba ti sve kada ce te prodati cetnicka braca poput azmira husica i ostalih prodanih dusa koji sjede u savezu i rade samo ono sto im naredi vico odnosno milorad dodik i njima slicni neprijatelji BiH
user1705610547
Ne znam čemu vrijeđanje. Iznio sam šta pravilnik kaže. Ukoliko kazne budu kao što sam napisao, ne trebate psovat meni a ni ljudima u disciplinskoj komisiji. To ostavite za one koji su odgovorni za povlačenje ekipe u tunel.
rabodimis
Odgovorni za povlacenje ekipe su sudija, dodikovo stene i kriminalci okupljeni u nesto sto su nazvali "komisije"... Njima i jbemo sve po redu, sta tebi tu nije jasno ? Odlicno znamo ko je odgovoran i zasto to radi.. PS Uvrede dobijas zato sto branis dokazane kriminalce, ne znam zasto se cudis.. Sve je po pravilima, nista se ne sekiraj.. ;)
juve10
Uzeti kalaš, pokucati na sjednicu. Bogami dragog, nikad više nikome naumpalo ne bi
user1619624678
Jedna zolja može napraviti isti rezultat.
zgembo.popuslic
Gdje ste internet ratnici, gdje ste vi do sad pucali zoljama i kalasnikovim?
user1705610547
Sarajevo će biti kažnjeno oduzimanjem 6 bodova. Ibričić, Rožman 6mj suspenzije kao i Mirvić. Igrači koji su u tom trenutku igrali, godina zabrane igranja utakmica. Ovo je po članovima disciplinskog pravilnika. Nevjerovatna glupost na štetu kluba, samo da bi se oprali pred navijačima zbog loših rezultata.
Ende
Pridruzujem se uvredama.
Salkan
Barem će Rožmana nogorati
Salkan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti