24

Komentari (24)

Samo_Realno
Sarajevo ce biti na prvom mjestu sve do kraja utakmice Siroki - Zvjezda , i to je to za ovu godinu, Siroki ce biti na vrhu dok se Zrinjski ne probudi , kao i prosle godine ,to je to.
daske06
Jarane ovi manijaci fazon prdnu i kazu nisam ja
user1630778389
Koliko se sudija pogubio najbolje pokazuje činjenica da je utakmicu produžio 5 minuta a prekid koji su izazvali navijači je trajao toliko. Čestitke Sarajevu na zasluženoj pobjedi!
Barba_Duje
Nema potrebe da se Manijaci pale, treba biti posten i reci da je Sarajevo u ovom trenutku organizovan klub dobro vodjen. Nisam navijac sao objektivno.
King_Kenny
...nije lose,ali moze i mora mnogo bolje...Penaranda pokazuje da moze jednim potezom rijesiti utakmicu,on se mora dovesti u formu i uigrati za prvu postavu...svidja mi se sto imamo sirinu,to je bitno jer kod nas je u ligi fizicka sprema na niskom nivou,a ovako uvijek imamo svjezih igraca...
Ecosport
Doveo derpaš Mirvah 15 igrača, komplet stručni štab i kupio sudije. Sudije je kupio da može igrat Evropu, a igrače doveo da može prat pare.
Drakula
Dobro zboris. Ciji si tako glup ko racku
rabodimis
Bravo !! Samo naprijed !!
bazaorao
Bili ste bolji, al de iskreno prokomentariši penal,a pogotovo izvođenje? Da li je zaista bio intenzitet za penal? Reko si da si uvijek na strani pravde pa makar bilo i na vašu štetu.
Ende
Penal školski... sto je odbrambeni ispao levat, to je samo njegova briga
rabodimis
@bazaorao Penal ko suza ! Nije bitan intezitet, da je Peña prosao bio bi u cistoj gol sansi.. Ovaj ga fizicki sprijecio, prekrsaj 100%.. Crveni u prvom poluvremenu takodje cisto morao pokazat al nije iz nekog razloga.. Utakmica bila dobra, sudjenje lose, stete su imale obje ekipe.. Izvodjenje nisam gledao, nemam zivce za to, jbga..
rabodimis
Bravo !! Samo naprijed !!
user1657879699
Kako je senic odigrao citav mec a dobio je drugi zuti
komentator1
Strpite se do zime, tek onda ce da vam pucaju cirevi, svima!
hzsg
Cestitke nema šta. Vidljiv je napredak, kako u defanzivi, tako i prema naprjed. Još golman da nauci kada se mora izaci sa gol linije , a kada ne. Sarajevo ima najbolju ekipu, najbolje navijače, ali POLITIKA NEĆE DOZVOLITI NAJBOLJEM I NAJTROFEJNIJEM KLUBU DA BUDE PRVAK.
bazaorao
Da Sarajevo ima najbolju ekipu tu se slažem. Al da je najtrofejniji hehe i još više hehebehe najbolje navijače. Vi imate samo bolje navijače od moje Tuzle i Goška.
hzsg
Jedi se štrumfe, jedi, jedi ..TEK JE POĆELO......
rabodimis
@bazaorao I ti sumnjas u to dal sam ja realan ???? XD Pa jel moguce da sumnjas da uopste postoje bolji navijaci na Balkanu ?? Evo de mi ti reci ciji su to navijaci svoj klub iscupali iz ralja politike i lopova ?? Napravili cudo svojim inatom i borbama za bolje sutra ?? Svugdje dobrodosli, svakog dobrog gosta sportski docekaju... Pisu ljudi vec godinama najljepse price na Balkanu zajedno sa svim ostalim grupama koji vole sport.. Posebno su lijepe utakmice sa Velezom, pomijesani navijaci, dobrila gdje god se igra.. Bude crnjak kad izgubis al ipak ostane neki ponos na tu kompletnu atmosferu, znas da si prisustvovao kvalitetnom dogadjaju, imas priliku da uzivas u svemu mogucem, predobro je.. Sport za primjer, atmosfera nevjerovatna, skoro pa ne vidjena u svijetu.. I fol ti nesto sumnjas ??? XD Pogledaj konkurenciju po zatvorima, unistavanjima, ratovima, narko-kartelima, kanibalima, frakcijama... vojske se dizu gdje oni dolaze.. Pa se upitaj sta ti tacno volis i cijenis kod navijaca.. Ja volim sport.. pun mi je k*rac ratova, nasilnika, manipulatora... Sve sto bih pozelio nekom sportskom klubu da ima to su navijaci poput onih koje ima FK Sarajevo ! Ostalo bi im doslo sa njima.. REALNO !! ;)
mido1921
Reci im večeras. Da nije Mirvić podmazao nikad ne bi pobijedili.
komentator1
Je li mislis podmazi ba?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jebbo vas ivica i filozofija prosjacko lazljiva
hzsg
mdo1921 to se zove izljev BJESA, ILI FRUSTRACIJA, IDI ZATVORI SE U KRMETNJAK I KMEČI. a SAMO ĆU TI REĆI DA JE TEK POĆELO.
malibega
Podmazemo ti staru...
Malac
Mido bolan sta ima keru kako prezivi Goska hahaha
user1687815379
Jesi ti pijan il si svako jutro ovako blesav..Ko Vam je kriv sto ste kokuzi od osnivanja..Platite racune bolje vam je jer u naredna 4 kola smijese vam se porazi..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti