7

Komentari (7)

Muho
NOGAA prokleti hudić! Veze ti sa fudbalom nemaš! Kako te nije stid hajvane slovenski daj odmah otkaz ako imalo obraza imaš! Kompletna uprava Sarajeva treba NAPOLJEE iz fudbala diletanti koga to dovodite na Koševo? Sve promašaj do promašaja bacate pare u vjetar !
DOKTOR_GAZ_
Ne brini, PLCENICI SA TRIBINE su zadovoljni, SIGURAN SI. PRICA O ekipama ISPRED SEBE, a EVROPA NAM VISI..Ovakvom igrom neces proci Borca u Kupu..u prvenstvu ce nas BAR VELEZ PRESKOCITI..pametnom dosta..
AdmirAdmir11
I povedi i onog zutog ****ara direktora
AdmirAdmir11
Kupi ti prnje skijas i sto prije kuci idi ti nisi partije dobre pruzio i sto si dobio to je na guzove bilo
Twista
Otjeraj Vrancica i Baltu, neka igraju ovi sto trce. Kreativca nemamo kada stanu svi u kazneni prostor. Projatelju ko trci plati marku tamo na atletskom i trci u krug. **** te fudbal dragi
Chwilla
hahahahha pa ti si kloc nevidjeni. Kakav tvoj ofanzivni fudbal. 80 minut Šutevi u okvir 0:7 ja gluplju izjavu nisam cuo ko ima vise loptu taj i vise grijesi hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahaha ovo je u rangu sa izjavom brace gumene glave ko ne puca nece ni dati gol
Bobinho1987
Kekec sa Pohorja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.