RTP1 objavio ekskluzivni snimak: Šta je Ronaldo iz sobe poručio Irancima?

Pokušali su ga uznemiriti

RTP1 objavio ekskluzivni snimak: Šta je Ronaldo iz sobe poručio Irancima?

Edmir Škorić

Ruska televizija objavila je kratki video na kojem se vidi kako Cristiano Ronaldo pokušava da umiri bučne iranske navijače.

Portugal večeras igra protiv Irana, koji mora da pobijedi ako želi da prođe dalje. Iranci imaju velika očekivanja protiv bivšeg prvaka Evrope, a naravno da je cilj što više zaustaviti Ronalda.

Upravo su pred njegovim prozorom Iranci napravili buku, ali zvijezda Real Madrida je izašla na prozor i pokretima rukom zatražila od iranskih navijača da se umire i da ga puste da spava.

Ne znamo da li je Ronaldov apel završio uspješno, ali ako bude raspoložen kao u prva dva kola - Irancima neće biti lako.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi