Ruben Vezo pogodio za pobjedu Valencije nad Granadom
Foto: EPA

Pobjeda Valencije

Ruben Vezo pogodio za pobjedu Valencije nad Granadom

Midhat Šljivak

Fudbaleri Valencije savladali su večeras na Mestalli ekipu Granade rezultatom 2:1...

Dosta zanimljivo prvo poluvrijeme donijelo je nekoliko dobrih pokušaja na obje strane. Yacine Brahimi je za goste imao najbolju priliku, ali je šutirao neprecizno.

Iako je pokušaja i prilika bilo, na odmor se otišlo mirnih mreža, da bi u nastavku gledali ponovo jako dobru utakmicu, te su konačno postignuti i golovi.

Gosti su na otvaranju drugog poluvremena stigli do vodstva. Piti je iskoristio grešku odbrane Valencije, te je pogodio za vodstvo Granade od 1:0. 

Valencia je potom krenula po izjednačenje. Nakon nekoliko promašenih šansi, u 64. minuti su stigli do gola. Feghouli je sjajno uposlio Paca Alcacera, koji pogađa za poravnanje rezultata na 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo je još nekoliko odličnih prilika na obje strane do kraja utakmice, a u nadoknadi vremena je Ruben Vezo pogodio za pobjedu Valencije od 2:1...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.