Isti igrač dva puta na isti način napravio penal i izbacio svoju ekipu iz Kupa Rusije

Rubin ide dalje

Isti igrač dva puta na isti način napravio penal i izbacio svoju ekipu iz Kupa Rusije

Eldar Ganibegović

Danas su odigrane četiri utakmice osmine finala Kupa Rusije.

Zanimljiva situacija dolazi nam s meča Rubina i Volgograda kojeg je domaći tim pobijedio s 2:1.

Minaev je doveo goste u vodstvo, da bi Lisakovich postigao po jedan gol u oba poluvremena s bijele tačke i odveo Rubin u četvrtfinale.

Oba penala, zanimljivo, napravio je isti igrač i to na isti način - igranjem rukom, a u pitanju je iskusni 33-godišnji defanzivac Azat Bairyev.

Pogledajte kako je to izgledalo.

U preostalim mečevima, Yenisey je s 0:4 savladao Lokomotivu u Moskvi s 0:4, Baltika je bila bolja od Chayka 3:0, dok je Zenit sa 6:0 deklasirao Kamaz.

Ranije su četvrtfinale izborili moskovski Dinamo koji je s 3:0 bio bolji od Nizhnyja, Spartak je sa 6:1 demolirao Kuban, Alania je s minimalnih 1:0 izbacila Arsenal iz Tule, dok je CSKA na gostovanju kod Sochija slavio s 1:2 i tako prošao dalje.

Parovi četvrtfinala naknadno će biti određeni žrijebom.

Top Komentari

Bhf111
Boli nas k za ruskom ligom. Prestanite pisati o njima, citav svijet se smacinje od njih, samo cete vi sad dnevno 2š tekstova o ****ima
1 0
pikaboo
Koga interesuje jos Ruska liga, ne dajite im na znacaju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi