Rudar Prijedor angažovao još jedno pojačanje
Foto: FK Rudar Prijedor/facebook

Cilj je plasman u Premijer ligu BiH

Rudar Prijedor angažovao još jedno pojačanje

U Rudar Prijedoru se ozbiljno spremaju za napad na Premijer ligu BiH.

Nakon što su minulu sezonu u 1. ligi RS okončali na drugom mjestu, Prijedorčani sada žele da se domognu plasmana u elitu i s tim u vezi već su angažovali nekoliko novih igrača.

Posljednji u nizu koji je potpisao ugovor s Rudarom je 20-godišnji Luka Kulenović. Radi se o hrvatskom internacionalcu koji je kroz karijeru u našoj zemlji već igrao za Željezničar iz Banjaluke, a nosio je i dresove Kustošije, drugog tima Osijeka te Trenčina.

Mladi fudbaler se Rudaru obavezao na jednogodišnju vjernost, uz opciju, naravno, da saradnja bude produžena ukoliko obje strane budu za to.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na konferenciji za medije, uz Kulenovića, predstavljen je i novi šef stručnog štaba Boris Savić koji je pred prisutnim novinarima istakao da se ne plaši izazova i da vjeruje da može ostvariti zacrtani cilj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi