Rudar Prijedor ostao bez napadača
Foto: FK Rudar Prijedor

Otišao Savanović

Rudar Prijedor ostao bez napadača

Napadač Mihajlo Savanović više nije igrač FK Rudar Prijedor.

U narednu sezonu Prijedorčani ulaze s ciljem da osvoje prvo mjesto i vrate se u elitu, no na tom putu Boris Savić neće moći računati na Savanovića.

Ovaj 25-godišnji fudbaler koji je bio standardan minule sezone nije postigao dogovor sa čelnicima kluba po pitanju nastavka saradnje i postao je slobodan igrač, a vrlo brzo bi trebao naći novi klub.

Savanović je izjavio kako ima ponuda, što iz RS-a, što iz Federacije, a na odlasku svom sada već bivšem klubu poželio je sreću u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nego što je došao u Rudar Prijedor, Savanović je u BiH još igrao za Slobodu iz Mrkonjić Grada i Borac u kojem je ponikao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi