Rudar Prijedor želi u Premijer ligu, želja Zekanović

Velike ambicije imaju u klubu

Rudar Prijedor želi u Premijer ligu, želja Zekanović

Prvoligaš iz Republike Srpske Rudar Prijedor u narednu sezonu ulazi s velikim ambicijama.

Prijedorčani su prošlu sezonu okončali na četvrtoj poziciji, međutim s novim rukovodstvom i jačim igračkim kadrom namjeravaju napasti prvo mjesto i nakon nekoliko godina ponovo igrati Premijer ligu.

Potvrdio je to i novi predsjednik Upravnog odbora Darko Milunović, a da se ne radi o 'praznim' pričama svjedoči svakako i to što se već uveliko krenulo u potragu za pojačanjima. Jedan od fudbalera koji se nalazi na radaru Rudar Prijedora je i 21-godišnji defanzivac Predrag Zekanović.

Zekanović je u protekloj sezoni pružao odlične partije u dresu Zvijezde 09, a iako se činilo da će karijeru nastaviti u Slobodi, na kraju do dogovora nije došlo i to sada svim silama žele iskoristiti u Rudar Prijedoru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Da, bilo je kontakta sa Rudarom. Razgovarali smo o mogućoj saradnji, ali još je rano bilo šta reći", kazao je Zekanović koji je netom po završetku sezone imao i kontakte sa mostarskim Veležom.

Rudar također ima i planove glede infrastrukture. Cilj je postaviti novu travu na glavni teren, kao i plastinu na pomoćni, a u planu su još uređene atletske staze, kao i izgradnja semafora...

Top Komentari

Dino69
Nemojte se vracat molim vas,od pocetka ce liga imat jednu ekipu koja sigurno ispada
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi