Rudeš oduševio najavnim skečom za Dinamo

Imaju smisla za humor

Rudeš oduševio najavnim skečom za Dinamo

Edmir Škorić

"Mali" Rudeš ima želju da 'uzme mjeru' još jednom velikanu, pa planira da sredi i Dinamo.

Rudeš je pobijedo Rijeku, Hajduk i Osijek, a sada u ovom zagrebačkom kvartu planiraju u ponedjeljak od 18 sati sve krunisati pobjedom nad Dinamom.

Osim što igrači Rudeša igraju dobro i pravi su hit u HNL-u ovog proljeća, poznati su i po raznim i zanimljivim skečevima, pa su prije pobjede protiv Hajduka u Zagrebu utakmicu najavili tako što su dvojica svirali gitaru, a treći drijemao uz taktove pjesme "Krivo je more" od Divljih Jagoda.

Sada su i pred Dinamo uradili sličnu stvar. Ovaj put su Kamenar, Borevković i Einar na papiru križali po jednog favorizovanog protivnika, da bi na kraju stigli i do Dinama.

Rudešovoj pobjedi najviše se nadaju u Rijeci, jer bi u tom slučaju, a da Rijeka dobije Cibaliju, razlika između prvoplasiranog i drugoplasiranog kolo prije kraja iznosila samo bod.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi