Rudi Garcia o transferu Depaya u Barcelonu: Ako treba ja ću ga voziti

Dao iskreno mišljenje

Rudi Garcia o transferu Depaya u Barcelonu: Ako treba ja ću ga voziti

E. Oštraković

Jedan od igrača koji se najviše povezuje sa Barcelonom je Memphis Depay, te je navodno samo pitanje vremena kada će postati novi igrač ove ekipe.

O tome je govorio i trener Lyona, Rudi Garcia, koji ne krije da nema ništa protiv odlaska Depaya u Barcelonu.

"Naravno, on je fantastičan igrač i ako ostane u Lyonu, biti ćemo jači, ali ne trebamo mu biti na putu ako želi ići", rekao je Garcia, te je dodao:

"Kao i svi ostali igrači koje ja treniram, ukoliko im se otvori šansa da pređu u klub koji je glavni favorit za osvajanje Lige prvaka, lično ću ih voziti da dogovorimo transfer", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon ove njegove izjave svima je postalo jasno da bi transfer Memphisa Depaya iz Lyona u Barcelonu uskoro trebao biti gotova stvar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi