Natjerali Messija da ostane, pa sinoć dogovorili veliko pojačanje!

Depay stiže u Barcelonu

Natjerali Messija da ostane, pa sinoć dogovorili veliko pojačanje!

E. Čaušević

Barcelona je jučer obradovala svoje navijače objavom da će Lionel Messi ostati u klubu i naredne sezone.

Messi je htio da ovog ljeta napusti katalonski klub, a nakon što mu oni nisu dali raskid ugovora odlučio je ostati. Argentinac je poručio da neće ulaziti u spor s klubom koji mu je toliko dao, ali je dodao da je itekako nezadovoljan radom čelnika kluba.

To su sigurno itekako dobre vijesti i za novog trenera Ronalda Koemana koji će graditi svoj tim oko Messija. Nakon što su riješili taj problem u Barceloni su odmah krenuli po nova pojačanja.

Španski novinar Alber Roge u ranim jutarnjim satima objavio je da je Barcelona dogovorila dolazak novog pojačanja, a riječ je o Memphisu Depayju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Barca i Lyon su postigli dogovor za Depayja kojeg će katalonski klub platiti oko 25 miliona eura. Koeman je insistirao na ovom transferu jer vjeruje da će Depay biti pravo pojačanje za Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Hehehhe sad imaju 2 Dembeleja idioti
3 4
Mehaga
Inace barcelona zna jako dobro dovesti pojacanja,tu su na prvom mjestu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi