Rudi Garcia ostaje na klupi Rome?

Čelnici kluba još uvijek ne reaguju na zahtjeve navijača

Rudi Garcia ostaje na klupi Rome?

Endin Čaušević

Roma je sinoć u derbiju 19. kola italijanske Serije A remizirala protiv ekipe Milana (1:1).

Vučica je još jednom razočarala svoje navijače koji su na kraju utakmice zvižducima ispratili sa terena trenera Rome Rudija Garciju. Francuski stručnjak nakon utakmice kazao je da igrači nisu odigrali u drugom poluvremenu kako se od njih očekivalo, te da mu je jasno zbog čega navijači nisu zadovoljni.

Garcia je dodao da najmanje razmišlja o otkazu i nije želio govoriti na tu temu. Ipak, italijanski mediji pišu da će i pored očajnih igara u ovoj sezoni Garcia i dalje ostati na trenerskoj klupi Rome.

Već nekoliko sedmica se govori da će francuski stručnjak dobiti otkaz, ali je očito da mu čelnici kluba još uvijek vjeruju. Mnogo trenerskih imena spominjalo se da će zamijeniti Garciju, a navijači očekuju da će se na klupu Vučice vratiti Luciano Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Spalletti je u prvi mah dogovorio povratak u Romu, ali nije bio zadovoljan što su mu ponudili ugovor na samo dvije sezone. Navijači Rome i dalje su zbunjeni zašto čelnici kluba ne uruče otkaz Rudiju Garciji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti