Rudiger odbrojava sate do potpisa za Chelsea

Rudiger odbrojava sate do potpisa za Chelsea

Edmir Škorić

Sjajni njemački reprezentativac Antonio Rudiger pojačat će Chelsea.

Saga oko transfera Rudigera iz Rome traje već mjesecima, ali čini se da je sve dogovoreno i njemački stoper za 40-ak miliona eura prelazi u redove engleskog prvaka.

Prema više izvora u Italiji i Engleskoj, Rudigerov agent otputovao je u London kako bi završio posao, dok je igrač na odmoru u SAD-u nakon što je s Njemačkom osvojio Kup Konfederacija.

On bi u Los Angelesu trebao da odradi ljekarske preglede i da se odmah priključi Plavcima na pripremama. Ovaj transfer je postao još izvjesniji pošto Kostas Manolas odbija transfer u Zenit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rudiger je u Romu došao iz Stuttgarta, a u prošloj sezoni odigrao je ukupno 36 mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti