Rukometaši BiH će imati veliku podršku u Švedskoj

Naši navijači kupili 95% ulaznica

Rukometaši BiH će imati veliku podršku u Švedskoj

Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u junu igra utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Švedske.

Naši rukometaši trenutno se nalaze na pripremama u Mostaru pred utakmice protiv Švedske, a danas je u javnost procurila i zanimljiva informacija.

Naime, na utakmici koja ća se igrati u Švedskoj rukometaši BiH će imati ogromnu podršku sa tribina. Švedski rukometni savez u prodaju je nedavno pustio ulaznice za ovaj meč, a saopšteno je da su 95% tih ulaznica kupili navijači Bosne i Hercegovine.

Prvu utakmicu baraža protiv Švedske naša reprezentacija igra na gostujućem terenu 12. juna od 13:30 sati u Vaxjou, dok je revanš utakmica na rasporedu 15. juna od 20:15 sati u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije