Rukometaši Gračanice deklasirali ekipu Bihaća

Prva liga FBiH za rukometaše

Rukometaši Gračanice deklasirali ekipu Bihaća

E. Dindić

U nastavku drugog dijela Prve lige FBiH za rukometaše u Bihaću su se sastali domaća istoimena ekipa i gosti ekipa Gračanice.

Na kraju i više nego ubjedljivo slavila je ekipa Gračanice rezultatom 41:19.

U prvom poluvremenu vidjelo se da je domaćin nedorastao protivnik  gostima iz Gračanice. Svaku  grešku  domaćeg tima  koristili su gosti za lagane golove. Nakon prvih 30.minuta na semaforu je stajao rezultat 23:5 u korist gostiju. 

Drugo poluvrijeme ovog susreta gosti su igrali koliko im je bilo potrebno za konačnih 41:19 i odličan start drugog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH. 

Najefikasniji kod ekipe Gračanice bili su Darko Ilić sa 9 golova i  Hariz Begić koji je postigao 8 golova u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi