Rummenigge: Blizu je, ali Goretzka još nije potpisao

Bayern se pojačava

Rummenigge: Blizu je, ali Goretzka još nije potpisao

Edmir Škorić

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge tvrdi kako još uvijek nije sklopljen dogovor s Loenom Goretzkom.

Goretzka ima ugovor sa Schalkeom do ljeta, pa već sada može da potpiše predugovor s nekom drugom ekipom ili da na ljeto kao slobodan igrač napusti Gelsenkirchen. Na sličan je način ljetos otišao Sead Kolašinac, a u Schalkeu se boje da će izgubiti Goretzku.

"Nismo daleko od transfera, ali igrač sam mora odlučiti. Čuo sam da će donijeti odluku u narednim danima, prije kraja mjeseca. Naravno da bi bilo lijepo ako pristane doći u Bayern", kazao je Rummenigge.

Liverpool je bio blizu dovođenja Goretzke, no onda se Bayern uključio u trku i - kako to već biva - kupi sve što valja u Bundesligi, što je očigledno slučaj i sa Goretzkom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi