Rumuni poslali poruku

Honduras ponižen

Rumuni poslali poruku

O. Lekić

Fudbalska reprezentacija Rumunije, s kojom će naš nacionalni tim igrati u kvalifikacijama sa Evropsko prvenstvo, u prijateljskom susretu je s 3:0 svladala Honduras.

U austrijskom St. Vein an der Glanu reprezentativci Rumunije očitali su fudbalsku lekciju reprezentativcima Hondurasa, koji tako s puno briga idu na Svjetsko prvenstvo.

Protivnik našeg nacionalnog tima u predstojećim kvalifikacijama za EP već u 17. minuti preko Nicualea došao je do ovdstva, da bi u posljednjoj minuti prvog poluvremena Florescu pogodio zac 2:0, a tačku na i u ovom susretu stavio je Radoi golom sa s 11 metara u 75. minuti.

Prijateljski susret:

Rumunija – Honduras 3-0 (Niculae 17, Florescu 45, Radoi 75-11m)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.