10

Komentari (10)

lalinjo
Cuj Kosovo je Srbija,pa Kosovo ima svoju zastavu,zakone,priznalo je vise drzava nego npr jedan Tajvan....itd.,kao da ce se njih pitati da li je Kosovo ovo ili ono,debili
HBSC
Sve to stoji pa sto se onda sipci uspale kad im reknes da je kosovo srbija
lalinjo
A isto kad kazes srbima da je Kosovo drzava,uvijek ce biti tenzija oko toga...bilo kako bilo,jedina istina da je Kosovo priznata drzava sa svime sto uz naziv drzava dolazi i to se vise tesko moze promijeniti.
RollingBlunt
Procitaj svoj text 2 puta prije nego ga postavis, pun gramatickih greska.. i pitamo se zasto smo zadnji u sportu, zasto nasi sportisti ne zele igrati.. ne zele igrati zbog nepismenih ljudi kao ato se vi pa ih prozivate jer ne mogu uzeti Island, a vi ne mozete sastaviti jedne normalne recenice a vi nekome pametujete za rezultate.. veca se sramota biti nepismen, nego izgubiti od Islanda ;)
Trapatoni
Sta ces kakav sport takvi novinari i sportski portali! Sve zakucano u dno !
ljoze_ono_na
decko je veoma "posveneć" svom poslu
Culer
Sportsport, tačnije njegovi kvazi su pravo ogledalo stanja u sportu i državi. Pogledaj im vijesti. O nekakvim sisama iz Brazila, guzovima u Italiji ili nekim naknadnim likovima. Veze ovo nema sa sportskim portalom za primjera.
juve10
Pratimo uživo smanjenje Diletinog stomaka nakon poroda
Drakula
Nisu novinari krivi sto drzava ne ulaze u sport. Sto jedna Lana Pudar nema gdje plivat i slicno,haj sto nema plivat nema ni uloga u nju da je financira neko. Kaze ode igrati za drugu drzavu i treba ici odma. Svaka im cast ko god je otisao,samo kod nas pare traze da budes u repki od u14 do u 21. Presmijesno
Drakula
Al da su novinari debili to stoji. Treba ih nogama u glavu šutat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.