Rus koji nije prošao probu u Željezničaru našao klub u BiH?

Nije Premijer liga BiH, ali...

Rus koji nije prošao probu u Željezničaru našao klub u BiH?

Iako nije zadovoljio na probi u Željezničaru, ruski internacionalac Ivan Selemenev na kraju bi, čini se, mogao ostati u BiH.

Selemenev je u proteklim sedmicama trenirao sa Željezničarom, u kontrolnom susretu protiv Čapljine je zabio i gol, ali ni to mu nije bilo dovoljno da zadovolji stručni štab Plavih na čelu s Amarom Osimom.

Ipak, ovaj 22-godišnji krilni nogometaš na kraju bi svejedno mogao ostati u našoj zemlji obzirom da se priključio pripremama Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja će na proljeće voditi bitku za Premijer ligu. I ovdje će određeno vrijeme Selemenev morati boraviti na probnom radu, a priliku da pokaže koliko zna i može dobit će već danas protiv Podrinja iz Sremske Mitrovice.

Uz Selemeneva na probi u Gornjem Crnjelovu je i srbijanski internacionalac Stefan Jovanović, koji se ozbiljno nameće na pripremama i uskoro bi, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, trebao potpisati ugovor s prvoligašem iz Republike Srpske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada su u pitanju pripreme, u planu je da momčad Dragana Mičića 21. februara otputuje u Antaliju, što je samo pokazatelj koliko se u ovom klubu ozbiljno radi. Do odlaska u Tursku u planu je odigravanje još tri kontrolne utakmice protiv Zvijezde, Gradine i Budućnosti.

Top Komentari

bihboj
Znaci znak da se radi ozbiljno je put u Antaliju!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi