21

Komentari (21)

emanuelmacron
ante onu antenu riblju kost,sto sam ti prodo,salio sam se kad sam ti reko da je naj noviji digitalni relej 5G,skini to sa stale.
roki-rokic
Gnjido Vucko odakle mislis da dodju iz kojeg pravca.
Eno najnovija vijest Katar udario sankcije Rusiji, sad se pitam hoce li Srbija bojkotovati ucesce na svijetsko nogometno prvensto u Kataru.
Rusija ima svoju bazu na Kubi, medjutim posto sva Kuba kao ostrvska zemlja ne pripada Kubancima, vec jedan cosak Kube zvani Guantanamo je dio americke teritorije, sto znaci da Rusi imaju svoju bazu blizu Americke granice, i kakav sada odgovor imas takozvani Ante. Citiram: The Lourdes SIGINT (Signals Intelligence) facility, located near Havana, Cuba, was the largest facility of its kind operated by Russian foreign intelligence services outside of Russia. Located less than 150 km (93 mi) from Key West, the facility covered 73 km2 (28 sq mi).
DadiG
Srpski svet Rusija,Bjelorusija i srbijusija
Nele.
Iskoristio priliku da se Rusima jos malo uvuce u bu*u. Bitno da nece u BIH nigdje ni u BL ni u Bijeljini ni u... Ma nigdje.
Goran86
Joj ovog jeste dosadan, me sljivi te niko.
bazaorao
Tamam nek igra Srbija: Rusija i onako niko više s njima ne želi igrati.
user1640613707
A u finalu protiv Bjelorusije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti