Rušitelj Njemačke je trebao u Barcu, ali se pojavio iznenadni problem

Ništa od transfera

Rušitelj Njemačke je trebao u Barcu, ali se pojavio iznenadni problem

E. Škorić

Hirving Lozano, nogometaš PSV-a, nedavno se proslavio tako što je pogodio za pobjedu meksičke reprezentacije nad Njemačkom (1:0).

S obzirom na to da mu je Mino Raiola agent, Lozano bi ubrzo mogao da ode u neki veliki evropski klub i navodno postoji dosta interesanata, ali još uvijek nije poznato gdje bi mogao da nastavi karijeru.

U Holandiji je u prošloj sezoni postigao 19 golova, a spominje se da je Barcelona ozbiljno zagrijana za mladu zvijezdu.

Da bi ga dovela, Barca bi morala da se riješi nekod od neevropskih igrača, a u timu su tu sada Paulinho, Coutinho, Mina, doći će još jedan Brazilac Arthur...

Potražite više informacija na temu La Liga:

To dakle tjera Barcelonu od mladog nogometaša PSV-a, jer teško da će neko od nabrojanih igrača tako brzo otići, pa će Lozano najvjerovatnije biti ponuđen nekim drugim timovima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi